Straumnett har inngått samarbeid med Eviny

Straumnett vil i tida framover nytta Eviny Elsikkerhet AS til å gjennomføre elektrisk kontroll av bustadar og hytter i Årdal Kommune.

Tidlegare har me utført desse kontrollane i eigen regi, men framover skal me nytta oss av Eviny Elsikkerhet sin kompetanse. Dei skal utføra kontrollar etter Straumnett og Direktoratet for samfunnstryggleik og beredskap (DSB) sine retningslinjer.

Eviny er eitt av Noregs største energi- og teknologikonsern. Dei bidreg med gode råd om eltryggleik, slik at du kan førebyggja feil som kan føra til skadar eller brann.

Kundar som skal ha kontroll vil på førehand bli varsla om dette.

Det som blir sjekka ved ein kontroll er i hovudsak inntak, sikringsskap, jording og at alle papir er i orden. Eit tilsyn i vanlege bustadar blir kontrollert kvart 20 år og kvart 30 år for fritidsbustadar.

Dersom du har spørsmål knytt til kontrolltidspunkt, endring av avtalar og meir, kontakt Eviny Elsikkerhet på telefon: 55129500. (Hugs å ha klart saksnummer)

Ved andre spørsmål vedrørande eltryggleik, kan du ta kontakt med Straumnett AS ved Bjørn Hunshammer. Han kan nåast på mobil: 90164159.